A Semmelweis Egyetem (SE) január 19-én online nyílt napot, és február 12-én személyes campustúrát rendez, melyekre már lehet regisztrálni – közölte az egyetem az MTI-vel.

Ez a negyedik alkalom, hogy az egyetem nyílt napot szervez az orvos- és egészségtudományok iránt érdeklődőknek. Az online esemény idén először személyes campustúrával is kiegészül, ahol a felvételi előtt állók betekintést nyerhetnek az egyetem oktatói, gyakorlati és hallgatói tereibe, többek között a tantermekbe, kollégiumokba, könyvtárba vagy akár a boncterembe.

Az online nyílt napon csaknem száz program – köztük kisfilmek, interaktív előadások és hallgatói fórumok – keresztül ismerhetik meg az érdeklődők az egyetem karait, középfokú szakképző iskoláit és tehetséggondozó programját. Hermann Péter, az egyetem oktatási rektorhelyettese szerint a rendezvény célja, hogy a jelentkezők minél teljesebb képet kapjanak az egyetemről, ahol hat karon négy nyelven folynak képzések. Az egyetem kiemelt figyelmet fordít a szóbeli bevezetésével megváltozott felvételi rendszer bemutatására.

Az online nyílt napra és a campustúrára a Semmelweis Egyetem felvételizőknek szóló weboldalán lehet regisztrálni a megadott linken: https://semmelweis.hu/felvetelizoknek/nyiltnap/

forrás mti

By admin