A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) szerdán nyílt napot tart a külkereskedelmi kar iránt érdeklődő diákoknak, ahol számos hasznos információt és betekintést nyújtanak az egyetemi életbe és a képzésekbe.

Mit kínál a BGE nyílt napja?

A nyílt napon résztvevők számára vezetett épületbejárás, idegennyelvi bemutató órák és hasznos információk állnak rendelkezésre. Az egyetem ezen kívül bemutatja a felvételi követelményeket, a többletpontok rendszerét, az induló képzéseket, valamint az ösztöndíj-, nyelvtanulási és nemzetközi lehetőségeket.

A BGE képzési kínálata

A BGE három karon kínál 11 alapképzést és 11 mesterképzést, köztük az új, egyéves, angol nyelvű pénzügyi menedzsment mesterszakkal. Továbbá 12 angol nyelvű képzést és egy angol nyelvű doktori képzést is kínál a mintegy 20 ezer diákot számláló egyetem.

További nyílt napok és információk

2024-ben további öt nyílt napot terveznek, ahol az érdeklődők további információkat szerezhetnek. A BGE felvételivel kapcsolatos információk a kezddabgevel.uni-bge.hu weboldalon érhetők el.

A BGE közösségi élete

Az egyetem hallgatóitól első kézből kaphatnak a leendő diákok információkat a BGE pezsgő közösségi életéről, ami segít abban, hogy teljes képet kapjanak az egyetemi életről.

By admin